Over ons

Te midden van Greenport Boskoop hebben wij ons hoofdkantoor gevestigd. Hier hebben wij circa 10 hectare grond dat is verdeeld over 4 tuinen, vollegrondsteel, containergrond en kassen). 
Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten en realiseren van een vijfde tuin met een kas van circa 3 hectare waar wij bamboe kweken. Dit hopen wij in het voorjaar van 2022 helemaal rond te hebben. 

Ons bedrijf bestaat uit een klein team met enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers met jarenlange kennis van planten en ervaring in de tuinbouw. Wij streven naar de beste zorg en kwaliteit voor onze planten, evenals een prettig klantcontact en een soepel en correcte orderverwerking. 

Erkend leerbedrijf

Al geruime tijd zijn wij aangesloten bij het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en zijn wij een officieel erkend leerbedrijf. 

Wij bieden ieder jaar op onze kwekerij diverse stageplekken aan met de juiste begeleiding, om zo studenten op weg te helpen naar het bedrijfsleven en om hun kennis in praktijk toe te passen. Dit geldt voor zowel de tuin (teelt), loods (logisitiek) als op kantoor (commercieel). 

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Harrie Groenbroek via harrie@richarddorst.nl.