Over ons

Te midden van Greenport Boskoop hebben wij ons hoofdkantoor gevestigd. Verdeeld over 4 tuinen hebben wij circa 10 hectare grond, bestaande uit vollegrond teelt, containergrond en kassen.

 

 

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten en realiseren van een 5e tuin met een kas van circa 3 hectare waar wij bamboe kweken. Dit hopen wij in het voorjaar van 2022 helemaal rond te hebben. 

Ons bedrijf bestaat uit een klein team met enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers met jaren lange kennis en ervaring van de planten en het bedrijf.

 

Zowel op kantoor, als in de loods en in onze tuinen zorgen wij voor de beste kwaliteit van planten, een prettig klantcontact en een soepel lopende orderverwerking. 

Over ons

Sinds enige tijd zijn wij een officieel erkend leerbedrijf en bieden wij op onze kwekerij diverse stageplekken aan om scholieren te helpen om hun kennis in praktijk toe te passen.

Van een stage in de teelt tot een commerciële stage. Wij hebben ook dit aankomende schooljaar weer genoeg plekken vrij. Wil je meer weten, neem dan contact op met Harrie Groenbroek en stuur je mail naar harrie@richarddorst.nl