“Als wij het niet hebben, vindt u het nergens!”

In aanvulling op onze eigen teelten, kopen wij veel producten in. Denk hierbij aan vaste planten en laanbomen. Reeds vroeg in het seizoen leggen wij grote partijen vast. Hierdoor kunnen we tegen scherpe prijzen leveren. Grootste voordeel van ons inkoopbeleid is dat wij veel producten nog kunnen leveren, terwijl ze elders uitverkocht zijn.

Voor onze klanten maken we ook graag inkooplijsten compleet. Via de daghandel kopen wij de door u gewenste soorten in.

Europa vormt ons werkgebied. Van Ierland tot Rusland en van Noorwegen tot Griekenland. De organisatie van transport en administratie nemen wij u graag uit handen.

Zowel binnen als buiten Europa

Wij leveren aan professionele tuinplanteninkopers in Europa. Dit betreft zowel groothandel als detailhandel, maar ook hoveniers en aannemers. In de retail beleveren we voornamelijk tuincentra. Daarnaast hebben we jaarlijks diverse acties in de retail (bouw- en supermarkten).
Wij leveren niet aan consumenten.

Bestelwijze

Het assortiment op de website geeft een indicatie van onze beschikbare voorraad op de eigen kwekerijen. Dit kunnen wij aanvullen met inkoop. Stuurt u een aanvraag naar info@richarddorst.nl en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave per e-mail.

Transport

U kunt zelf transport organiseren of optioneel organiseren wij dit voor u, via één van onze vaste transporteurs. Vooraf informeren wij u over de transportkosten.

Administratie / Fytosanitair

Indien van toepassing organiseren wij de fytosanitaire documenten en de hiervoor benodigde handelingen en administratie.

Leveringsvoorwaarden

Wij hanteren de algemene HBN leveringsvoorwaarden. (.PDF)

Levertijd

Doorgaans kunt u uw bestelling na één werkdag bij ons afhalen in Hazerswoude. Wanneer wij het transport organiseren, is de levertijd uiteraard afhankelijk van de transportduur en de eventuele administratieve handelingen. Als richtlijn kunt u aanhouden:

Afhalen: 1 werkdag

Nederland: 2 werkdagen

West-Europa: 3 werkdagen

Zuid- en Midden Europa: 4 werkdagen

Noord- en Oost Europa: 5 werkdagen

Rusland: tot 8 werkdagen